Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا داودی سردبیر و کارشناس برنامه ساعت بیست و چهار و یک دقیقه در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس پیرامون اهمیت پرداخت رسانه به حوزه مقاومت و ضد مقاومت گفت: رسانه به عنوان مهمترین ابزار انتقال پیام می تواند ضریب موفقیت هر جریانی باشد. رسانه‌ها بر روی حوزه مقاومت اثرگذار بودند و تأثیر این دو حوزه یعنی رسانه و مقاومت بر روی تکامل مفاهیم شناختی که یکی از کامل ترین علومی است که دانش های مختلفی را در بر می گیرد، امروز در میدان عمل به اثبات رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین کمک هایی که حوزه شناختی به ضریب عملکرد موفقیت فضای مقاومت و رسانه می‌دهد قابل مشاهده است.

وی ادامه داد: فصل دوم برنامه ساعت بیست و چهار یک دقیقه  از سه مسئله صحبت می کند؛ مسئله اول نگاه به ساحت علوم شناختی به بهانه رسانه است، در فصل اول به کلیات این موضوعات پرداختیم  اما درفصل دوم این ساحت و این ابزار را در مسیر مقاومت صحبت و تشریح می کنیم یعنی تاثیراتی که حوزه شناختی بر رسانه می گذارد و رسانه ای که قرار است در خدمت جریان مقاومت،محور مقاومت و حوزه مقاومت باشد.

کارشناس ارشد مسائل رسانه  علوم شناختی تاکید کرد: بحث دوم به میزان فرآیند این حوزه جدید برمی گردد. این حوزه کمتر شناخته شده به قواعد تاثیرگذاری بیشتر توسط رسانه ها بر مخاطب می پردازد و در ترکیبی از حوزه میدان و ساحت نظر اعلام و استفاده می شود. پس بنا بر این وقتی صحبت از ساحت رسانه، ساحت شناختی و مقاومت می کنیم؛ میخواهیم از دو زاویه به مسئله نگاه کنیم.

وی ادامه داد:  زاویه اول حوزه آفندی است یعنی تاثیر تقویت و مسلح کردن مخاطب به روش ها و تکنیک ها و قواعد حوزه رسانه ای و شناختی به نسبت تقویت جریان آفندی در حوزه مقاومت است و بحث دوم چگونگی مواجه و یا پدافند با جریان های ضدمقاومت که برای نگه داشتن، تضعیف و در نهایت تخریب حوزه مقاومت صورت می گیرد. بنابراین «برنامه ساعت بیست و چهار ویک دقیقه» از قواعد تاثیرگذار مسلح کردن مخاطب به چگونگی تقویت جریان جبهه مقاومت و چگونگی مواجه با جریان ضد مقاومت صحبت می کند.

داودی خاطرنشان کرد: تکنیک های مرتبط با این سری از مجموعه برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» 80 فایل 5 دقیقه ای در قالب روایت رنگ ها است که در میزگرد ساعت بیست و چهار و یک دقیقه به چگونگی گفتمان سازی و بیان مصادیق میدانی بر مبنای این تکنیک ها خواهیم پرداخت.

سردبیر برنامه ساعت بیست و چهار و یک دقیقه با بیان اینکه مهمترین تاکید فصل دوم این برنامه بر روی چگونگی بازشناساندن این روش ها و این تکنیک ها است، افزود: گام سوم که از اهمیت زیادی برخوردار است، به چگونگی تولید دانش در ساحت رسانه بر اساس تکنیک های روز منبعث از علوم مختلف که می تواند به نحوه تولید پیام برای جریان مقاومت، حوزه مقاومت و محیط مقاومت کمک کند، منتهی می شود.

داودی بیان کرد: به عبارت بهتر در گام سوم صحبت از تولید علم مشترک در قالب تکنیک ها و در قالب تاکتیک ها و همچنین روش و فنون تاثیرگزاری بر این حوزه می کنیم. بنا بر این برنامه ساعت بیست و چهار و یک دقیقه در سری دوم به تاکیدات روش مند حوزه شناختی با ابزاری به اسم رسانه برای چگونگی نگاه درست به جریان مقاومت و جریانات ضد مقاومت  صحبت می کند.

کارشناس ارشد مسائل رسانه علوم شناختی در پایان تاکید کرد: بررسی و اعلام مصادیق رسانه ای و میدانی با حضور کارشناسان در مواجه با رسانه های جریان ضد مقاومت اعم از رسانه های منطقه ای و فرامنطقه ای که در ساحات مختلف اقتصادی-سیاسی-نظامی-فرهنگی با تاکید بر رسانه خود را نشان می دهد یکی از مهمترین اهداف ساعت بیست و چهار و یک دقیقه در طول این مسیر است.

به گزارش فارس، مجموعه برنامه «ساعت بیست و چهار و یک دقیقه» کاری از رادیو گفت و گو به تهیه کنندگی نوشین رهگذر، سردبیری علیرضا داودی، اجرای کارشناسی معصومه نصیری در روزهای دوشنبه و چهارشنبه ساعت ۱۶ از طریق امواج رادیو موج fm ردیف ۱۰۳،۵ مگاهرتز تقدیم علاقه مندان به حوزه علوم شناختی می شود.

این برنامه با هدف معرفی و آگاهی بخشی  علوم شناختی در قالب نبردها ،دیپلماسی و نهایتا جنگ های علوم شناختی هم در قالب های  صلح مبتنی بر علوم شناختی و هم در قالب فضای عمومی عملکرد در چارچوب علوم شناختی در بستر رسانه به روی آنتن رادیو گفت و گو رفته است. این میزگرد با استفاده از تکنیک های علوم شناختی به گفتمان سازی بر مبنای تکنیک ها و شگردهای رسانه ای در حوزه ی شناختی می پردازد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رسانه مقاومت برنامه دانش برنامه ساعت بیست و چهار جریان مقاومت علوم شناختی حوزه مقاومت ضد مقاومت رسانه ای رسانه ها تکنیک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۹۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد

سخنگوی دولت گفت: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است و با کسی شوخی ندارد. اگر بانک‌ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیم گیری لازم اتخاذ می‌شود.

به گزارش مشرق، علی بهادری جهرمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیأت دولت در گفت‌وگو با خبرنگاران به افزایش حجم صادرات و واردات نسبت به سال گذشته اشاره کرد و گفت: تراز تجاری فروردین نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است و حتی تراز تجاری هم مثبت شده است و امیدواریم با منابع ارزی، امسال را به خوبی پیش ببریم.

بانک ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیمات لازم اتخاذ می شود

سخنگوی دولت درباره برنامه‌های دولت برای تسهیل روند ازدواج گفت: در حوزه تسهیلات تکلیفی نگاه دولت روشن است و با کسی شوخی ندارد. یعنی هم در جلسات شورای عالی مسکن و هم عملکرد سازمان مالیاتی در حوزه ای که قانون ضمانت اجرایی را برای عدم پرداخت تسهیلات مسکن پیش بینی کرده و هم در اصلاح ترازنامه بانک ها نگاهش روشن است. بنابراین اگر بانک ها برنامه اصلاحی را رعایت نکنند تصمیمات لازم اتخاذ می شود و امیدواریم امسال با جدیت تسهیلات تکلیفی را بهتر پرداخت کنیم.

نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود

بهادری جهرمی در بخش دیگری گفت: در دوره‌ای مشق اقتصادی ما به دست نگاه‌ها و چهره‌های سیاسی بود که با توجه به سوابق سیاسی‌شان برای کشور تصمیمات اقتصادی می‌گرفتند و نتیجه عملکردشان روشن بود. نتیجه عملکرد آنها نرخ رشد ۴۲ درصدی نقدینگی که در ابتدای دولت سیزدهم تحویل شد.

وی افزود: وقتی همان چهره‌های سیاسی می‌بینند مدیریت اقتصادی دولت سیزدهم موفق شده و توانسته نرخ رشد نقدینگی ۴۲ درصدی را به ۲۳ درصد کاهش دهد، طبیعی است آن چهره‌های سیاسی برای اینکه عملکردشان با عملکرد مدیران اقتصادی روز مقایسه نشود دست به فضا سازی در رسانه بزنند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: نگاه دولت در مسائل اقتصادی، اقتصادی است و مشابه آن عزیزان سیاسی نیست . آن چهره های سیاسی برای اینکه بهتر دیده شوند راه های دیگری وجود دارد. امیدورایم با نگاه اقتصادی مشکلات به ارث رسیده نظیر تورم‌های های بالا ،رکود اقتصادی بالا، نرخ رشد نقدینگی بالا و نرخ بیکاری بالا که الحمدالله همه در مسیر درمان قرار گرفته با سرعت بیشتری درمان کنیم.

دیگر خبرها

  • انتقاد ونگر از انریکه: 45 دقیقه طول کشید درست بازی کنید!
  • دور دوم انتخابات مجلس، به روایت رادیو گفت وگو
  • بهادری جهرمی: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • بهادری: دولت در حوزه تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد
  • خبر‌های رسانه نوزدهم اردیبهشت
  • برنامه بازی‌های هفته بیست و ششم لیگ برتر + ساعت پخش
  • برنامه بازی‌های هفته بیست و هفتم لیگ برتر + ساعت پخش
  • برنامه پخش زنده فوتبال امروز در شبکه‌های سیما
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • برنامه و پیش‌بینی: نبرد سقوط لیگ با حضور چهار تیم