Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، بدون شک یکی از ابعاد گسترده حضور احزاب در جامعه موعد ادوار مختلف انتخابات است؛ از همین رو نیز در تلاش برآمدیم تا بدانیم نقش احزاب در حضور پررنگ مردم به ویژه در این دوره از انتخابات چیست و چگونه نقش خود را به درستی ایفا خواهند کرد؟

حضور پر رنگ احزاب در هر انتخاباتی فواید بسیاری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از این فواید آن است که در نظام حزبی تعداد نامزدهای انتخاباتی کاهش می یابد و نامزدها تنها از طریق حزب معرفی می شوند. این اقدام موجب کاهش هزینه های ناشی از تعدد گزینه‌های انتخاباتی و افزایش قدرت تشخیص مردم می گردد؛ چرا که احزاب بر خلاف افراد در کنار ارائه برنامه دقیق، زبده ترین افراد خود را جهت احراز مسئولیت های مختلف در معرض انتخاب مردم قرار می دهند.

به همین سبب به سراغ برخی از شخصیت‌های جریان اصلاح طلب و اصولگرا رفتیم تا نظر آنها را در این زمینه جویا شویم تا بفهمیم که احزاب چگونه تنور انتخابات را گرم می کنند.

سعید نور محمدی عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پاسخ به این سوال که نقش احزاب در به میدان آوردن مردم برای شرکت در انتخابات چیست؟ گفت: به صورت کلی بخواهم بگویم یک پاسخ دارد، اما اگر مشخصا درباره این دوره صحبت کنم یک پاسخ دیگر دارد؛ برای مثال اگر در یک فضای متعادل باشیم که در آن احزاب و گروه‌ها توان رقابت  داشته باشند، مهم‌ترین اقدام احزاب این است که نامزدها و برنامه‌های خود را به مردم معرفی کنند و مردم با شنیدن این برنامه‌ها تصمیم بگیرند به آنها رای دهند یا نه.

او ادامه داد: اما در انتخابات آینده ما با یک موضوع دیگری مواجه هستیم که در ادوار گذشته وجود نداشته و آن هم دلخوری بخش عمده‌ای از مردم به سبب شرایط اقتصادی کشور است که باعث شده مردم به نوعی بی تفاوتی به موضوع انتخابات برسند و این موضوع در نظر سنجی‌ها  هم نمود داشته است. در این شرایط احزاب باید نقش خود را در ایجاد این شرایط پذیرفته و با مردم صادقانه صحبت کنند. معتقدم که به جز این راه، هیچ راه دیگری برای تشویق مردم برای شرکت در انتخابات وجود ندارد.

موضوعی که عیسی چمبر دیگر عضو حزب ندای ایرانیان هم بر آن تاکید داشته و درباره آن گفته است: معتقدم که به عنوان یک حزب در ابتدا وظیفه داریم تا اعتماد اجتماعی که امروز به شدت آسیب دیده را ترمیم کنیم و اگر این اعتماد ایجاد شد می‌توان سنگ بنای سایر مناسبات اجتماعی سیاسی را هم بگذاریم؛ اعتماد اجتماعی یعنی باوری که مردم به نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر دارند.

او ادامه داد: معتقدم که هر زمان شرایط کشور سخت باشد مطالبه تغییر که مهم‌ترین محرک یک انتخابات است افزایش می‌یابد. در حال حاضر مردم مطالبه تغییر دارند، حال اینکه یک فردی بتواند این مطالبه را با چشم انداز روشن، شفاف و باور پذیر ارائه کند می‌تواند رای و مشارکت مردم را افزایش دهد. معمولا در انتخابات به رویکرد افراد توجه می‌کنند نه اینکه بخواهند جرئیات برنامه افراد را بدانند یا اسامی برایشان مهم باشد. چاره‌ای هم جز این نداریم و الان مردم به دنبال یک رویکرد متفاوت هستند. مثلا الان درباره تورم، بورس و خصوصی سازی و سیاست خارجی هر کسی یک دیدگاه متفاوت باید ارائه کند، وگرنه اگر این دیدگاه متفاوت وجود نداشته باشد روند قبلی طی خواهد شد که تغییر فرد اهمیتی در آن ندارد.

محمد خون چمن دبیرکل حزب جوانان ایران  هم  در این باره گفت: طبعا ابتدا احزاب باید در انتخابات فعال باشند و نامزد خود را ارائه  دهند، اگر نامزد داشته باشند طبیعتا انگیزه برای شرکت در انتخابات دارند و نیروهای خود را در استان‌ها و شهرستان‌ها فعال می‌کنند و با فعال شدن آنها بستر و امید برای حضور مردمی فراهم خواهد شد. بنابراین نخستین ضرورت این است که احزاب نامزد داشته تا برای حضور در انتخابات و فعال شدن هم انگیزه داشته باشند.

پس از اینکه نظر اصلاح طلبان را در این باره جویا شدیم حال به سراغ شخصیت‌های جریان مقابل یعنی اصولگرا رفته تا در این باره از آنها هم بپرسیم.

احزاب بر سر برنامه رقابت کنند نه بر سر اسامی

پرویز سروری عضو دوره چهارم شورای شهر تهران درباره نقش احزاب در تشویق مردم به حضور در پای صندوق‌های رای گفت: معتقدم که نقشی که برعهده احزاب باید باشد این است که برنامه محور باشند، چرا که امروز مردم و کشور با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می‌کنند و سفره‌شان مدام در حال کوچک‌تر شدن است و  از همین رو به دنبال این هستند که دولتی بر سر کار بیاید که برنامه مشخصی برای برون رفت از مشکلات امروز کشور داشته باشد؛ معتقدم احزاب باید رقابت برنامه‌ای داشته باشند، زیرا اگر احزاب برنامه‌های خود را برای برون رفت از مشکلات کشور اعلام کنند طبیعتا نامزدی هم معرفی خواهند کرد که مصداق روشن برنامه‌هایشان باشد.

حسن بیادی دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی هم در این باره گفت: معتقدم که مردم از گرانی به حدی گله ندارند که از نابه‌سامانی‌ها آشفته شده‌اند. یکی از اقداماتی که می‌تواند مردم را جذب کند وجود شفاف سازی است. معتقدم که ما می‌توانیم در زمینه گرانی‌ها و هزینه‌های دولت به صورت شفاف با مردم صحبت کنیم. در حال حاضر احزاب و تشکل‌ها باید بتوانند با برنامه‌های واقعی مردم را جذب و به صورت شفاف با مردم صحبت کنند و اگر در جایی هم اشتباه کردند از مردم پوزش بخواهند.

دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی گفت: معتقدم که مسئولان و کسانی که قرار است در انتخابات شرکت کنند در ابتدا باید از مردم دل‌جویی کرده و از آنها عذر خواهی کنند، نه اینکه تمام اشتباهات را گردن مردم بیندازند. برای مثال در موضوع کرونا شاهدیم که تمام فشارها بر دوش مردم است. احزاب در خوش بینانه ترین حالت صرفا حدود بیست درصد اثرگذار هستند که یکی از اقدامات‌شان هم می‌تواند نقد مدیریت فعلی باشد و به مردم دلداری دهند و به صورت منطقی ایرادات کشور را بازگو کرده و شرایط امروز را توضیح دهند؛ برای مثال هرگز به مردم درباره آثار تحریم نگفته اند. همچنین باید دستاوردها را هم ذکر کنند و نباید صرفا بر روی معضلات کشور تاکید شود.

مجتبی شاکری دبیرکل جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی هم با گلایه از جریان اصلاح طلب، در این باره گفت: احزاب باید مسیر را به مردم نشان دهند و مسئولیت را هم برعهده بگیرند، در حالی که شاهدید الان اصلاح طلبان مسئولیت ریاست جمهوری یازدهم و دوازدهم را برعهده نمی‌گیرند، در حالی که خودشان تَکرار کردند و حتی در نیمه راه هم گفته بودند که دولت باید بار را بر زمین گذاشته و استعفا دهد، زیرا با ادامه دادن باعث می‌شود که هواداران جریان اصلاح طلب مشکل دار شوند.

او ادامه داد: شانه خالی کردن احزاب از مسئولیت‌ها امر پسندیده‌ای نیست و احزاب حتما باید با دقت نامزدها را معرفی کرده و مسئولیت مسائلی هم که پیش می‌آید را برعهده بگیرند، زیرا اگر غیر از این باشد مردم دچار مشکل خواهند شد. علاوه بر این احزاب باید به مردم در انتخاب نامزدها مشاوره دهند و در زمانی که نامزدشان مسئولیتی بر دوش دارد از نقد اقدامات منفی او نیز غافل نشوند، اما اینکه بگویند به این دلیل که از جریان ماست نباید نقدی به عملکردش داشت باعث بروز بی اعتمادی در مردم خواهد شد.

احزاب و تشکل‌ها در دهه‌های اخیر تاثیر فراوانی در چگونگی شکل‌گیری نظام‌های انتخاباتی داشته‌اند. بر این اساس بررسی تاثیر مثبت و منفی این گروه‌ها بر نحوه برگزاری انتخابات در سال ۱۴۰۰ و انتخاب مدیران تصمیم‌ساز و اجرایی و تعیین ساختارهای اجتماعی جوامع ضروری به نظر می‌رسد. حال باید دید که در انتخابات پیش رو احزاب و تشکل‌ها چگونه مردم را به پاس صندوق‌های رای آورده و کدام جریان موفقیت بیشتری در این موضوع کسب خواهد کرد.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری انتخابات 1400 احزاب و تشکل ها داشته باشند برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۱۷۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است

رئیس‌جمهور، عملیات وعده صادق را موجب غرور ملی و جلوه بسیار روشن عقلانیت انقلابی دانست و تاکید کرد: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی سه شنبه شب در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی رییس جمهور با مردم درباره عملیات وعده گفت: ابعاد عملیات وعده صادق باید در نشست‌های مختلف و محافل علمی، پژوهشی، سیاسی و امنیتی مورد بحث‌ و بررسی قرار گیرد.

رئیس‌جمهور عملیات وعده صادق را موجب غرور ملی دانست و گفت: همه این‌ عملیات را ستودند. این عملیات می‌تواند در سایر حوزه‌ها زمینه رفع مشکلات، اجماع سازی و غرور ملی را به دنبال داشته باشد.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: غزه جلوه نورانیت، مقاومت و ایستادگی،  صبر و دلدادگی به خدا است. پیروز این میدان از نظر همه صاحب نظران سیاسی در دنیا مردم مقاوم فلسطین و ناکامان این میدان رژیم صهیونیستی و حامیان آن است.

حمله به سفارت ایران نشان‌دهنده استیصال رژیم صهیونیستی بود

رئیس‌جمهور ادامه داد: رژیم صهیونیستی دچار استیصال و شکست شده است؛ یکی از جلوه های این استیصال، حمله به سفارت جمهوری اسلامی ایران در دمشق است. عملی که بر خلاف همه قوانین و مقررات بین المللی بود. بعد از آن رهبر انقلاب اسلامی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی تنبیه خواهد شد و این وعده ای که دادند به دست رزمندگان ما تحقق پیدا کرد.

ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد

آیت الله رئیسی وعده صادق را جلوه بسیار روشن عقلانیت انقلابی دانست و افزود: این عملیات جلوه زیبایی از همکاری میدان و دیپلماسی و رسانه بود. همه بخش‌ها در این عملیات همکاری داشتند و ثابت کردند ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد و می تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: باید با قدرت ظاهر شد؛ البته همواره اعلام کرده ایم این عقلانیت می تواند در همه زمینه‌ها کار را پیش ببرد.

آیت الله رئیسی اضافه کرد: در مقابل گفتمان عقلانیت انقلابی، دیپلماسی التماسی قرار دارد. عقلانیت انقلابی گفتمانی است که جواب می‌دهد و تاکنون گفتمان برتر بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رونق اقتصادی از جلوه‌های عقلانیت انقلابی است

رئیس‌جمهور با اشاره به آمار مرگ و میر در اثر کرونا در دولت قبل، گفت: در اول این دولت با مشکل کرونا مواجه بودیم که روزانه ۷۰۰ خانواده داغدار می شدند. آن زمان برخی فکر می‌کردند با چند تماس تلفنی می‌شود مشکل را حل کرد. به نظرم رسید که یکی از جلوه‌های عقلانیت انقلابی، رفع مشکل واکسن کرونا یا عضویت در بریکس و شانگهای یا وعده صادق بود؛ ان شاء الله یکی از جلوه‌های این عقلانیت انقلابی، رونق اقتصادی در کشور خواهد بود.

وی ادامه داد: آنچه که در سیاست خارجی دولت مردمی رخ داد تغییر رویکرد دیپلماسی التماسی بود. معتقدیم با گفتمان امام و رهبری و گفتمان مورد انتظار مردم تبدیل به کشوری قدرتمندی خواهیم شد.

فقط مذاکره مسائل را حل نمی‌کند

رئیس‌جمهور افزود: امروز با جلوه‌ای که جمهوری اسلامی با حرکت وعده صادق رقم زد سایه جنگ از کشور برداشته شد برخلاف آنچه که برخی فکر می‌کردند با موشک می‌شود معامله کرد می‌توان گفت با قدرت سایه جنگ از کشور برداشته شد.

رئیسی درباره سیاست همسایگی دولت گفت: همواره به کشورهای همسایه و ملت‌ها اعلام کرده‌ایم که ایران دوست شماست و این اثبات هم شده است. در نشستی که دیروز با مسئولان اقلیم کردستان عراق داشتم آنها معتقد بودند که کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم و برای مقابله با داعش کرد، هیچ زمان از خاطر مردم کردستان عراق نخواهد رفت.

رئیس‌جمهور یادآور شد: پیام وعده صادق این است که اگر کسی بخواهد مقابل جمهوری اسلامی بایستد، ما با قدرت و توان کامل مقابل‌شان خواهیم ایستاد و آنها که بخواهند دوستی کنند ما نیز با آنها دوست خواهیم بود.

وی بیان کرد: دولت هیچ زمان میز مذاکره را ترک نکرده است. از ابتدای دولت بنای ما این بود که هر زمان فرصت ایجاب کند حرف خود را منطقی و عقلانی بیان کنیم. آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها بارها عهد شکنی کردند. آژانس بیش از ۱۵ بار اعلام کرده که جمهوری اسلامی انحرافی در فعالیت هسته‌ای ندارد و فعالیت هسته‌ای کاملا صلح‌آمیز دارد؛ اما کو گوش شنوا که بفهمد این اعلام آژانس و بازرسان آن است.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: فقط مذاکره نمی‌تواند مساله را حل کند؛ در جایی که لازم باشد مذاکره و در جایی که لازم باشد موشک هم می‌تواند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

کشور نیازمند ساخت ۴ میلیون مسکن است

آیت الله رئیسی درباه ساخت مسکن در این دولت گفت: ساخت ۴ میلیون مسکن نیاز کشور است و ثانیا  قانون جهش تولید مسکن، ساخت ۴ میلیون واحد در ۴ سال را برای دولت تکلیف کرده است و برمبنای همین نیاز بر تلاش برای رفع مشکل مسکن تأکید کرده‌ام.  اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن برای رفع نیاز مردم بودیم، امروز با مردم با این مشکلات مواجه نبودند.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: اگر در مسکن روستایی، مسکن شهری، نوسازی بافت فرسوده و ساخت مسکن اقداماتی که لازم بود در زمان خودش انجام می‌شد و سالی یک میلیون مسکن ساخته می‌شد الان این مشکلات را نداشتیم. سالی ۲۵۰ هزار، ۳۰۰ هزار و ۴۰۰ هزار واحد ساخته می‌شد اما به یک میلیون واحد نمی ‌سید لذا این کمبود در کشور احساس می‌شود.  

وی یادآور شد: ما عملی کردن این وعده را در کشور شروع کرده‌ایم و شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن هستیم؛ ساخت مسکن روستایی فعال است و بیش از ۲۶۰ هزار مسکن روستایی تحویل شده است.

آیت الله رئیسی اولین عامل تورم را کسری بودجه دانست و گفت: باید علل را از بین برد تا تورم کاهش پیدا کند از ابتدای دولت با تورم ۵۹ و ۶۰ درصد مواجه شدیم و دولت تلاش کرد کسری بودجه نداشته باشد. در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ سعی کردیم ۴۸۰ همت کسری بودجه را نه با استقراض از بانک ملی یا چاپ پول بلکه با تولید و ایجاد درآمد پشت سر بگذاریم که اتفاق افتاد.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: در سال ۱۴۰۱ هم منابع و مصارف ما همخوانی داشت در سال ۱۴۰۲ هم به همین ترتیب؛ از مجلس هم خواستیم که در لوایح بودجه سنواتی، هزینه‌های دولت را افزایش ندهند چون موجب کسری بودجه و سپس تورم می شود.

وی عامل دیگر تورم را  رشد نقدینگی دانست و افزود: وقتی دولت را تحویل گرفتیم هدف گذاری کردیم تا رشد نقدینگی را کاهش دهیم و امروز این شاخص در کانال ۲۳ درصد است این چیزی بود که خیل‌ ها آن را باور نمی کردند و همه به این موفقیت دولت معترفند.

آیت الله رئیسی ناترازی بانکها و اضافه برداشت از بانک‌مرکزی را از دلایل تورم برشمرد و اضافه کرد: چند موسسه ای که انضباط مالی نداشتند و اضافه برداشت کرده بودند در سال گذشته منحل شد و چند موسسه دیگر هم‌ وجود دارد که اگر منضبط نشوند نسبت به آنها اقدام خواهیم کرد. سعی کرده‌ایم علل تورم را کنترل کنیم.

از وضعیت کالاها و سفره مردم روزانه کسب اطلاع می‌کنم

رئیس‌جمهور ادامه داد: روزانه از وضعیت کالاها و سفره و معیشت مردم اطلاع کسب می‌کنم و نسبت به این موضع حساسیت دارم. تورم به کانال ۳۰ درصد رفته وکاهشی شده است و باید اقدامات دولت به کاهش تورم بیانجامد.

آیت الله رئیسی درباره اقدامات دولت برای فقرزدایی گفت: اقداماتی که انجام شده در راستای کمک به خانواده‌های نیازمند بوده است مثلا آب، برق و گاز و سلامت برای این خانواده ها، رایگان باشد.   از سوی دیگر شاهد توانمندسازی مددجویان تحت پوشش دستگاههای حمایتی هستیم. اخیرا جشنی گرفته شد که ۱۰ هزار مددجو به خاطر توانمندسازی از پوشش کمیته امداد خارج شدند.

وی گفت: تاکنون ۱۰۰ هزار نفر از پوشش کمیته امداد خارج شده اند. از طرف دیگر برای اولین بار است که پشت نوبت کمیته امداد و بهزیستی نداریم و کسی آماده ورود به مجموعه نهادهای حمایتی نیست که خبر خوبی است. در وزارت رفاه سامانه‌ای فعال شده که به جای اینکه افراد نیازمند به نهادهای حمایتی مراجعه کنند، این دستگاهها به آنها مراجعه می‌کنند و تحت پوشش قرار می‌دهند.

دولت با وقوف به مشکلات اقتصادی برای کاهش آن تمام تلاشش را می‌کند

رئیس‌جمهور ادامه داد: برای بازنشستگان و کارمندان هم تلاش شده اقداماتی شود که بتوانند در وضعیت تورمی زندگی آنها با فشار کمتری ادامه یابد و تأثیراتی هم داشته است. دولت به مشکلات اقتصادی واقف است و تمام تلاشش کاهش آنهاست.

رئیسی گفت: عدالت شاید بعد از توحید امری باشد که تا این حد در دین ما مورد تأکید قرار نگرفته است. امیرالمومنین(ع) فرمودند مأموریت من اجرای عدالت است؛ اگر عدالت نباشد این جایگاه برای علی (ع) ارزشی ندارد.

رئیس‌جمهور ادامه داد: ما که خاک پای قنبر خادم امام علی(ع)  هستیم. برای اجرای عدالت باید تلاش کنیم؛ اولین بودجه ای که تقدیم شد، قرار بر توزیع آن براساس آمایش سرزمینی بود تا ببینیم کدام منطقه برخوردار و کدام منطقه محروم است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها در کشور در اختیار بخش‌هایی که کمتر مورد توجه قرار گرفته اند، استفاده شود. امکانات تحصیلی برای مناطق محروم و تأمین آب روستاها و احداث جاده های روستایی اقدام شود. در ابتدای این دولت ۱۰ هزار روستا تنش آبی داشت امروز اعلام می کنم که این تنش آبی در ۵ هزار روستا برطرف شد. نسبت به برق و گازرسانی هم همینطور؛ تعداد روستاهایی که در زمینه فیبر نوری مورد توجه بوده‌اند، بیشتر از مناطق شهری است.

 بنای دولت ایجاد انضباط و مقابله با سوداگری است

رئیسی با بیان اینکه زنجیره تامین، تولید تا مصرف باید کنترل شود، گفت: نمی‌گویم که دولت این کنترل را اعمال کند بلکه اتحادیه‌ها، اصناف و اقشار و مردم می‌توانند حضور پیدا کنند و ایفای نقش کنند. در حوزه مسکن، نظام بخشی به بنگاه‌های معامله مسکن بسیار اهمیت داشت که در دولت سیزدهم و با همکاری خود بنگاه‌ها انجام شد. بنای دولت این است که ضمن ایجاد انضباط، با سوداگری و تخلف برخورد کند؛ البته بخشی به عهده دستگاه قضاست که آنها نیز کمک می‌کنند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند / دولت به وعده ایجاد سالی یک میلیون شغل عمل کرده است
  • انتخاب اصلح پایه گذار ایران قوی و مستقل است
  • افشاگری ها علیه قالیباف؛ از اهداف کوتاه مدت تا برنامه ریزی بلندمدت /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • چین و فرانسه تشکیل کشور مستقل فلسطین را خواستار شدند
  • رئیسی: از قیمت کالاها مطلع هستم /موشک جواب موشک است/عضو گروه و حزبی نیستم /ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند سایه جنگ را از سر کشور بردارد
  • پوتین به‌عنوان رئیس‌جمهور سوگند یاد کرد/ استعفای دولت روسیه
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!