Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ حجت‌الاسلام والمسلمین مجید انصاری نامزد سرلیست اصلاح‌طلبان در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی در دیدار مردمی در باقرشهر با بیان اینکه اهمیت مجلس برای اذهان عمومی با اندازه کافی گفته شده است، اعلام کرد: 10 دوره از عمر مجلس شورای اسلامی می‌گذرد و جریان رقیب ما یعنی اصولگرایان 4 دوره پیاپی اکثریت مجلس را در دست گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجالس هفتم تا نهم به طور مطلق در اختیار اصولگرایان بود و سایر جریان‌های سیاسی اعم از اصلاح‌طلبان و مستقلین در اقلیت محدودی بودند. 

این نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اصلاح‌طلبان در مجلس دهم گرچه فراکسیون امید را مرکب از اصلاح‌طلبان و اعتدال‌گرایان را تشکیل دادند ولی بازهم حداکثر نمایندگان از این فراکسیون 100 نفر بود و در موارد حساس که باید نمایندگان رای فراکسیونی و تشکیلاتی می‌دادند، حدود 70 نفر به طور قطعی حضور داشتند. لذا اکثریت مجلس دهم نیز هرجوری که حساب کنیم بازهم در اختیار اصولگرایان بود. 

عضو مجمع روحانیون مبارز با بیان اینکه مردم بر اساس عملکردها برای یازدهمین بار به نامزدهای انتخاباتی جهت تشکیل مجلس آینده رای خواهند داد، تصریح کرد: امروز باید دید که 4 دور حضور حداکثری اصولگرایان در مجلس شورای اسلامی برای ساختار سیاسی و کشور چه دستاورد و ارمغانی داشته است. این نه شعار و نه تخریب است. واقعیت این است که مجلس به مدت 20 سال در اختیار یک جریان سیاسی بوده است. 

انصاری افزود: ما در مجلس ششم که اکثریت آن در اختیار اصلاح‌طلبان بود و در کمیسیون تلفیق کارهای متعددی را در حوزه‌های مختلف اقتصادی انجام دادیم. ما برای شفاف‌سازی و مبارزه با رانت‌خواری، قانون برگزاری مناقصات را تصویب کردیم. ما برای توسعه سمن‌ها قانون تصویب کردیم و برای اولین بار در حمایت از آنان بودجه وضع کردیم تا آنان بتوانند فعالیت درست مردمی در حمایت قانون و دولت انجام بدهند. ما در آن دوران برنامه چهارم را تصویب کردیم که به اذعان همه کارشناسان بهترین برنامه بود.

این نماینده ادوار مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مصوبات اقتصادی مجلس هفتم و دستاوردهای آن، تصریح کرد: مجلس هفتم مصوبات مجلس قبل را درباره یارانه‌ها حذف کرد و اصلاحیه‌ای صادر کرد که به موجب آن ظرف یک سال قیمت‌ها جهش پیدا کرد و یک تورم بسیار سنگینی حاصل شد. سیاست‌های اقتصادی در آن دوره راه به جایی نبرد و حاصل این تصمیمات علی‌رغم آنکه دولت احمدی‌نژاد بالغ بر 700 میلیارد دلار درآمد نفتی داشت، کاهش شدید رشد اقتصادی و افزایش چشمگیر تورم بود. 

نامزد سرلیست اصلاح‌طلبان در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصمیم گرانی قیمت بنزین، خاطرنشان کرد: عواقب این تصمیم را همه ما دیدیم که آبان ماه گذشته چه فاجعه‌ای رخ داد و چه جمعیت‌هایی متاسفانه جان خودشان را از دست دادند. ما اگر به مجلس راه پیدا کنیم این برنامه را خواهیم داشت که بر اساس مطالعات دقیق علمی و کارشناسی و ادامه راه درستی که در دولت اصلاحات در حوزه اقتصاد بود، اقتصاد کشور را از این وضعیت خارج کرده و زمینه تولید و اشتغال را برای جوانان فراهم کنیم.

وی افزود: ما دنبال آن هستیم که از طریق ارتباطی که با دنیا خواهیم داشت و بهبود می‌بخشیم، تلاش ‌کنیم تا برای کالاهای تولید شده بازار جهانی پیدا کرده و بالاخره جایگاه ایران را در جهان و ومنطقه ارتقا بدهیم . همچنین در بحث آزادی‌های مدنی و اجتماعی مانند دوران اصلاحات از حقوق جوانان و دانشگاهیان دفاع خواهیم کرد. دانشگاه‌های ما که زمانی موتور محرک سیاسی در کشور بودند و در ایام انتخابات همه دانشگاه‌های کشور غوغا بود و جوانان با شور و هیجان در بحث‌های آزاد مشارکت می‌کردند، چه اتفاقی افتاد که امروز سوت و کور هستند؟ 

انصاری تاکید کرد: امروز تشکل‌های دانشجویی جز یک جریان خاص یا منفعل هستند و یا با آنها برخورد می‌شود. همین مساله در سایر زمینه‌ها و عرصه‌ها وجود دارد. ما دنبال آن هستیم که جامعه در شرایطی پرنشاط، امیدوار به آینده و برخوردار از امکانات قرار بگیرد. کارنامه ما در مجلس ششم این را گواهی می‌دهد. فراکسیون اقلیت مجلس پنجم که افتخار مسئولیت آن را داشتم، کلیت مجلس را به حرکت واداشتیم و نتیجه آن دوران و ریل‌گذاری که صورت داد در حماسه 76 و پیروزی جانب آقای خاتمی و تشکیل دولت اصلاحات مشخص شد. آن فراکسیون اقلیت در این اتفاقات نقش کلیدی را ایفا کرد.

نامزد سرلیست اصلاح‌طلبان در انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، گفت: ما در مجلس آینده اگر رای بیاوریم باز هم فراکسیون اقلیت خواهیم بود، چون اکثریت مجلس با کارهایی که صورت گرفته در اختیارات اصولگرایان قرار می‌گیرد ولی با گذشته تفاوتی خواهد داشت و این تفاوت حضور جدی و منسجم و هماهنگ و همدل همه اعضای این فراکسیون در مجلس است. ما برای حل مشکلات اساسی کشور، 15 برنامه روشن را آماده کردیم که در آینده این برنامه‌ها را توضیح خواهیم داد.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا اصلاح طلبان انتخابات مجلس مجلس شورای اسلامی مجید انصاری انتخابات 98 انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی مجلس شورای اسلامی اصلاح طلبان ما در مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۶۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین باید متناسب با زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر، با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«عبدالحکیم آق ارکاکلی» از حوزه انتخابیه گنبدکاووس به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

با توجه به اینکه احزاب به معنای واقعی آن طوری که باید در کشور فعال نبودند اما در این دوره شاهد ورود دو جریان شورای ائتلاف و شورای وحدت بودیم که به نظر می‌رسد بیشتر روی این دو شورا فعالیت خواهد شد اما قطعاً نمایندگانی که از نگاه مستقل وارد مجلس شدند می‌توانند در یک فراکسیون مستقل تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند.

*مهمترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

متأسفانه در دوره‌های اخیر با مشکل بزرگ و چالش جدی رو به رو بودیم و آن هم این بود قوانینی که تصویب می‌شود در دولت به درستی اجرا نمی‌شود و اختلاف نظر بین دولت و مجلس بود.

به نظر من حوزه قانون گذاری، با نگاه درست به وضعیت فعلی کشور، اقتصاد، معیشت و تولید باید در اولویت قرار گیرد و مشکلاتی که در قوانین بوده باید نسبت به زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

اولویت اولم کمسیون انرژی و اولویت دوم کمسیون عمران خواهد بود.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه کاری دارید؟

بزرگترین چالش در گلستان این است که نگاه درست نسبت به ظرفیت‌های استان شکل نگرفته است و با توجه به منابع، معادن و امکاناتی که وجود دارد می‌توانیم از کشاورزی به صنعتی تبدیل شویم.

دیده نشدن ظرفیت منابع انسانی و نیروهای متخصص استان گلستان یکی دیگر از مشکلات است که وجود دارد. اگر ما بتوانیم از نیروهای شایسته در مکان‌ها و پست‌های درست استفاده کنیم قطعاً نیروهای متخصص گلستان توان جاری کردن خدمت درست را به استان و مردم دارند و ما می‌توانیم حداکثر در ۱۰ سال آینده به عنوان یک استان صنعتی شناخته شویم.

کد خبر 6100638

دیگر خبرها

  • قوانین باید متناسب با زمان و شرایط فعلی اصلاح شوند
  • رهامی: اگر از بالا پیام برسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../ منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • رهامی: اگر از بالا پیام رسد قالیباف رئیس مجلس می‌شود اما.../منتخبین مجلس دوازدهم بر سر تقسیم غنائم با هم رقابت می‌کنند
  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • ۵۰ شعبه آماده ‌اخذ آرای مردم رامشیر در دور دوم انتخابات
  • محمد مهاجری: قالیباف، هاشمی رفسنجانی نیست که رئیس نشود استعفا دهد /از نمایندگی انصراف دهد عملا تمام خواهد شد
  •  مسکن کارگری در راه است؟
  • خبر خوب به متقاضیان خانه؛ مسکن کارگری در راه است؟
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته