Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیت‌الله سید‌احمد علم‌الهدی نماینده، ولی فقیه در خراسان‌رضوی امروز در جلسه ستاد بزرگداشت دهه فجر "۴۰ سالگی انقلاب اسلامی" گفت: پهنه ۴۰ ساله عمر انقلاب یک جریان بی‌نظیر در عالم به‌ویژه در قرن‌های اخیر است، ما انقلابی را با حفظ تمامی اصولش در مدت ۴۰ سال عمر نداشتیم؛ نه انقلاب فرانسه و نه انقلاب الجزایر و نه انقلاب ضداستعماری مصر به چنین عمری نرسیدند و فقط آن انقلابی که عمر آن طولانی شد انقلاب کمونیستی شوروی بود که ۶۰ سال عمر کرد البته اصول انقلابی خود را در دهه اول آن از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خوشبختانه عمر انقلاب ما در پهنه ۴۰ سال یک جریان بی‌نظیر در دنیا و از معجزات عظیم الهی است، بنابراین کسی که خدمتگذاری این انقلاب را انجام بدهد به عنوان خدمتگزار یک رسالت الهی به حساب می‌آید. فقط باید دقت داشته باشیم که در حرکات و خدمات خود برای انقلاب قصد خلوص داشته باشیم؛ هم در برکت عمل برای خود و توسعه خود انقلاب و نظام اسلامی این مهم را لحاظ کنیم.
نماینده، ولی فقیه در خراسان‌رضوی تصریح کرد: با وجود اینکه عمر انقلاب ما عمری بی‌نظیر در انقلاب‌های دنیا است؛ در عین حال انقلاب ما تمام نشده و به پایان نرسیده؛ پیروزی نهایی ما در سال ۵۷ اتفاق نیفتاد، انقلاب ما در ۴۰ سال پیش به یک نقطه عطف رسید که ما اسم پیروزی انقلاب بر آن گذاشتیم. نقطه عطف انقلاب، آغاز پیروزی بود، انقلاب ما وسط راه است و به سمت نقطه پیروزی در حرکت است.
علم‌الهدی اظهار داشت: انقلاب و نظام با هم متفاوت است، نظام جمهوری اسلامی اهرمی بود که در فصل اول پیروزی انقلاب به دست انقلاب رسید؛ در سال ۵۷ به نقطه عطف رسیدیم و انقلاب دارای اهرمی شد به نام نظام مقدس اسلامی که در ۱۲ فرورین سال ۵۸ به دست انقلاب رسید.
وی تصریح کرد: ظهور حضرت امام عصر (عج) مثل بعثت همه انبیاء در یک جریان طبیعی مردمی صورت می‌گیرد و یک جریان اجباری نیست؛ پس باید فرج ایشان از یک سکوی حرکتی باشد که دارای یک جامعه، نظام و مردمی انقلابی و ولایی باشد؛ انقلاب ما برای این بود که اسلام حاکم شود و اسلام از انزوا درآید و حاکمیت اسلامی جهان را برای پذیرش این حاکمیت در راستای دکترین ولایت آماده‌سازی کند.
امام جمعه مشهد افزود: اصول ما در ۴۰ سال مثل استکبارستیزی عین اول انقلاب است و اصل ولایت‌مداری قدرتمندتر از اول انقلاب است؛ اصل حمایت و دفاع از مستضعفین از روز انقلاب بیشتر است، چون به مرحله عینیت رسیده و اصل اقتدار اسلام و مسلمین از اول انقلاب کاهش که نیافته روز به روز پررنگ‌تر هم شده است؛ ۴۰ سال از انقلاب می‌گذرد و ما تمام اصول انقلاب را تا به امروز حفظ کردیم.
علم‌الهدی ادامه داد: اگر دشمن در ۴۰ سالگی انقلاب نمی‌تواند به انقلاب ما لطمه بزند و آسیب برساند به خاطر این است که اصول انقلاب در جامعه ما نهادینه شده لذا دشمن نمی‌تواند به ما آسیب برساند؛ وظیفه ما در چهلمین سال پیروزی انقلاب، تبیین و نمایاندن دستاورد‌های انقلاب و نظام با همه ویژگی‌ها و خصوصیات آن نشان دهیم به ویژه به نسل‌هایی که انقلاب را ندیده‌اند.

وی ادامه داد: ما به ۴۰ سالگی انقلاب رسیدیم و آن را دیدیم، اما نکته مهم‌تر این است که چگونه این انقلاب را نمایش دهیم؟ باید مراقب باشیم که در شناساندن و نشان دادن انقلاب، برنامه‌های صحیح و اثرمندی را اجرا کنیم؛ همه به قدرت هنر در تبیین مسائل آگاهیم، به ویژه هنر هفتم که این روز‌ها هم با جشنواره فجر روی بورس است؛ اما باید دید برگزاری جشنواره‌ها تا چه حد در نمایش و نمایاندن انقلاب موثر و محتوای آن‌ها در جهت نمایش اثرمندی انقلاب است.
انتهای پیام//آ. ح   انقلاب اسلامی نقطه عطف تاریخ  ایران

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دهه فجر جشنواره فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۵۶۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس

در این مکتوبه که پس از تبعید رضا خان و در ابتدای سلطنت محمدرضا پهلوی نگارش شده است امام با مهیا دانستن شرایط برای قیام اسلامی از حق طلبان درخواست می‌کند که منافع شخصی را رها کنند و به فکر حرکت اصلاحی به منظور اعاده اسلام باشند.

یکی از نکات بسیار مهم این نامه امتزاج دقایق عارفانه و آیات قرآنی به منظور انعکاس وظیفه کنشگری عموم و خواص است. از آغاز که با استناد به آیه "قُلْ اِنَّما اَعِظُکُم بِواحِدَةٍ أنْ تَقُومُوا لله مَثنی وَ فُرادی" کلام پی گرفته می‌شود و با حکایت مبارزات پیامبران ادامه پیدا می‌کند و درنهایت با استناد به آیه " وَ مَنْ یَخْرُجْ مِنْ بَیْتِهِ مُهاجِراً اِلَی الله ِ وَ‏‎ ‎‏رَسولِهِ ثُمَّ یُدرِکْهُ الْمَوتُ فَقَد وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَی الله" سخن پایان می‌پذیرد.

۳۰ سال پس از نگارش این متن توسط امام خمینی در تاریخ ۱۳۵۳/۱/۱۷ آیت‌الله سید علی خامنه‌ای نیز دست خطی را در این دفتر مرقوم می‌کنند که امروز برای نخستین بار توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر می‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای نیز در یادداشت خود با استناد به آیه " وَإِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثَاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَلَا تَکْتُمُونَهُ فَنَبَذُوهُ وَرَاءَ ظُهُورِهِمْ وَاشْتَرَوْا بِهِ ثَمَنًا قَلِیلًا" از عدم کنشگری متولیان امور دینی و عموم امت اسلامی در قیام برای تحقق اسلام گله کرده و آمدن روزی را آرزو دارد که با کنار رفتن مکاتب مادی و سست پایه، اسلام به عنوان برنامه زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گرفته شود.

متن کامل این نامه بدین شرح است:

 زیارت گنجینه گرانبهائی از کتاب و نوشته‌ی اسلامی که محصول کوششی ارجمند است بیننده را به یاد اقیانوس بیکران فرهنگ عمیق و غنی و عریق اسلام عزیز می‌افکند که در روزگار ترکتازی افکار و مکاتب و فرهنگ‌های سست و بی پایه‌ی بشری و در عهدی که پوشالی‌ترین بنیان‌های فکری را در فکر و دل جهانیان مرتبت‌ها و پایگاه‌هاست همچنان و همچنان در عزلتخانه‌ی کتاب‌ها و کتابخانه‌ها زندانی است و در محوطه ئی بسی دور از زندگی و عمل پیروان اسلامی، تبعیدی؛ و متولیان و منادیان و مدعیانش را چیزی که کمتر به خاطر است و بیشتر در نسیان، رسالت و مسئولیت و تعهد خطیری است که قرآن و اسلام بدوش آنان نهاده که: و اذ اخذ الذین اوتو الکتاب لتبیننه للناس و لا تکتمونه. به امید آن روز که امت عظیم اسلام، قرآن و اسلام را همچون برنامه‌ی زندگی و بنیان اساسی نظام اجتماعی به کار گیرند... به امید بیداری‌ها و درس گیری ها... به امید تجلی حماسه‌ی اسلام و تشیع در زادگاه و پرورشگاه اسلام و تشیع در روز دوشنبه ۱۲ ربیع الاول هزار سیصد و نود و چهار هجری قمری در حضرت مؤسس عالیقدر کتابخانه ادوم الله برکات وجوده الشریف نگاشته آمد

منبع: مرکز اسناد انقلاب اسلامی

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • دو عامل کاهش مشارکت در دور دوم انتخابات
  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • ۴۰ عنوان برنامه جمعیتی در آذربایجان غربی اجرا شده است
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • موفقیت معلمان در تربیت جوانانی در تراز انقلاب اسلامی است
  • حمید نیلی مدیرکل جدید هنرهای نمایشی شد
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری، برای نخستین‌بار + عکس