Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روابط عمومی استانداری مازندران ، محمد اسلامی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به این که مواد مخدر صرفا یک پدیده اجتماعی نیست ، افزود : مواد مخدر بخشی از یک برنامه وسیع تهاجمی علیه ساختارهای عقیدتی ، فکری و ملی ماست و مبارزه همگانی به منظور بیدار کردن وجدان عمومی جامعه در راستای اثربخشی اقدامات از ضروریات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با تاکید بر این که مبارزه در این راستا ، نیازمند اقدامات قرارگاهی و جهادی ، غیراداری و شبانه روزی و پیوسته به صورت نهضتی فعال است ، گفت : این ماموریت مهم در هیچ لحظه ای نباید تعطیل شود.
استاندار مازندران از دستگاههای اجرائی عضو ستاد مبارزه با مواد مخدر خواست تا ظرفیت های خود را در این مورد آزاد کنند و تاکید کرد : به کارگیری همه ظرفیت ها موجب می شود تا اقدامات ابتر نماند و افراد معتاد تحت درمان تا مرحله بازآفرینی و بازگشت کامل به زندگی مورد پشتیبانی باشند.
اسلامی با اشاره به این که باید افراد معتاد را در فرآیند کارآفرینی و بازآفرینی به زندگی بازگردانیم ، افزود : از منابع دستگاههای حمایتی نظیر کمیته امداد حضرت امام (ره) و بهزیستی و حمایت خانواده ها می توان در جهت تقویت اشتغال بهبود یافتگان استفاده کرد و از خانواده ها نیز باید حمایت های اجتماعی لازم صورت گیرد.
مقام عالی دولت در مازندران بر ضرورت تقویت جریان پیشگیری از اعتیاد و انجام برنامه های فرهنگی تاکید کرد و گفت : کمیته های ذیل شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر فعال تر عمل کنند و اهداف کمی احصا شود.
وی افزود : همه دستگاهها باید در کنار نیروی انتظامی به صورت قرارگاهی و جهادی در جهت سرخ کردن نقاط آسیب پذیر و مقابله با کانون های انتشار نقش آفرینی کنند تا دسترسی به مواد مخدر آسان نباشد.
در آغاز این جلسه معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و دبیران کمیته های مقابله، پیشگیری، درمان و توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد به ارایه گزارش پرداختند.
مازندران از جمله استان هائی بود که تا پیش از روی کار آمدن دولت تدبیر و امید در زمینه مواد مخدر در وضعیت قرمز قرار داشت و در سال 91 رتبه دوم مصرف مواد مخدر به این استان تعلق داشت .
هم اکنون بر اساس گزارش مراجع رسمی ، مازندران با وجود این که سالانه میزبان بیش از 50 میلیون نفر مسافر است ، جایگاه بیستم را در مصرف مواد مخدر دارد.
پاکسازی 33 منطقه آلوده ، ساماندهی کمپ های غیرمجاز ترک اعتیاد ، تسهیل در درمان معتادان و برنامه ریزی برای عدم بازگشت به اعتیاد ، تشکیل بانک اطلاعات معتادان ، جلب اعتماد معتادان ، ارتباط با خانواده آنها و هدایت به کمپ های نگهداری و درمان از برنامه هائی بود که در دولت تدبیر و امید اجرا شد.
تشدید برخورد با خرده فروشان مواد مخدر هم از دیگر برنامه هائی بود که در این مدت با موفقیت در مازندران اجرا شد به گونه ای که تنها در سال جاری حدود 2 هزار طرح پاکسازی در استان انجام و بیش از 12 هزار نفر دستگیر شدند که از این حدود پنج هزار نفر خرده فروش مواد مخدر بودند.
همچنین امسال سه هزار و 500 کیلوگرم در مازندران کشف و ضبط شد.
بر اساس گزارش های نیمه رسمی ، در استان مازندران با احتساب مصرف کنندگان تفننی ، 60 هزار نفر معتاد هستند.
هم اکنون بیش از 540 مرکز ترک اعتیاد در مازندران وجود دارد.
7330/1654
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۷۱۵۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی ولی پوری صبح چهارشنبه در دومین جلسه شورای اطلاع رسانی در سال ۱۴۰۳ که در سالن شهدای دولت استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به جایگاه ویژه خبر و رسانه و اهالی قلم گفت: در شرایطی که دشمن هر روز علیه کشور، نظام و ارزش‌های ما قلم می‌زند و توطئه می‌کند، خبرنگاران به عنوان افسران جنگ نرم باید در خط مقدم این نبرد پاسخگوی توطئه‌ها باشند.

وی ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های اصحاب رسانه، با بیان اینکه خبرنگاری یعنی ذوق، سلیقه، علاقه، تیزبینی، حق گویی، حق جویی و تبیین حقایق و واقعیت‌هایی که در جامعه رخ می‌دهد، عنوان کرد: طبق فرمایش مقام معظم رهبری، جنگ نرم و جهاد تبیین از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده و این وظیفه تک تک ما و اصحاب رسانه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با تاکید بر ضرورت تشریح و تبیین خدمات و دستاوردهای نظام و مسؤولان در استان البرز اظهار کرد: در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی باید تلاش کنیم مردم به هر میزان پای صندوق‌های رأی حاضر شوند و مشارکت سیاسی و اجتماعی داشته باشند؛ به همان میزان دشمن ناامید و بر پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور افزوده می‌شود.

ولی پوری با اشاره به سیاه نمایی‌های دشمن در خصوص خدمات نظام در سطح کشور و استان البرز و با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه باید در مقابله با این سیاه نمایی‌ها قلم بزنند و تشریح و تبیین کنند، خاطرنشان کرد: چهار مؤلفه مطروحه از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات را به عنوان نصب العین خود قرار دادیم.

وی با بیان اینکه در این راستا ۳۰ جلسه به منظور بررسی مسائل مربوط به انتخابات و تصمیم گیری در خصوص زیرساخت‌ها و مشکلات تصریح کرد: انتخابات به عنوان مهمترین رویداد سیاسی کشور، نماد مردم سالاری دینی و اقتدار و عزت مردم است و اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست. در این راستا اصحاب رسانه نقش بسزایی در حضور مردم پای صندوق‌های رأی دارند.

کد خبر 6100333

دیگر خبرها

  • اجرای ۵۰۰ جشن مختلف به مناسبت دهه کرامت در مشهدالرضا(ع)
  • انهدام باند قاچاق مواد مخدر در اردبیل/۷۰ کیلوگرم مواد کشف شد
  • بررسی روند اجرای طرح‌نور و عفاف و‌حجاب در خوی 
  • درمان اعتیاد باید اجتماع محور باشد
  • نقش انتخابات در بهبود رشد فرهنگ و زندگی اجتماعی جامعه
  • تقویت پشتوانه سیاسی و اجتماعی کشور با مشارکت مردم در انتخابات
  • کدام استان‌ها بیشترین شهدای مبارزه با مواد مخدر را دارند؟
  • ۲۸ کیلوگرم تریاک با پوشش بار گوجه در اصفهان کشف شد
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • تعیین‌تکلیف ۱۷۰ خودروی توقیفی ‌مبارزه با مواد مخدر در اصفهان